de2visekvinnorna

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Ulla-Märta Märtsson - 5 april 2010 17:08

Ulla-Märtor här.  Vi försvinner aldrig. Ja, ny dag ny möjligheter att skriva om det vi känner för.

Varför har Svergie/wannabe island land kollektiv trafik får jag fråga? Buss, tåg, bil, cykel, tunnelbana, taxi. You name it. Dessa färdmedel är ju endast till för att däggdjuret" människa" är för LAT för att gå eller cykla till viss del. Varför bor inte alla mitt inne i stan så slapp de ta bilen? Om vi tog bort alla färdmedel som släppte ut koldioxid så skulle jorden klara sig mycket bättre. Men vad gör det? Jorden kanske går under när våra barnbarnbarnbarns barn lever och då är vi döda och har icke några beskymmer att klaga på. Man orkar ju faktiskt inte bry sig om andra människor liv. Det är ju fan det enda man gör i livet.  

Men tillbaka till ämnet. Egentligen så skulle vi kunna gå till Norrland eller Skåne eller till vart fan vi än vill. Men vi är så idiotiskt besatta av tiden. mattid, sovtid. oj, nu kom jag försent till skolan. KVARSITTNING. Det är väl fan upp till människan själv att bestämma sitt eget liv och då ska fan ingen annan jävel komma och säga om man är sen eller icke till jobbet. Visst, jag får sparken men skit samma. Hugg ner mer träd så får jag pengar istället för att jobba. Eller GÅ(INTE TA BILEN FÖR MÄNNISKA ÄR INTE LAT, ELLER JO, MEN VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR) TILL EN tobaksbutik och köp dig en liten jävla triss lott och skrapa fram en miljon.

SÅ ÄR NI NÖJDA NU


//Märtan och Ullan hälsar...

Av Ulla-Märta Märtsson - 5 april 2010 11:49

  

Tänk om jultomtem skulle komma på sommaren istället för på vintern?..

Då skulle inte Jesus finnas och då skulle alla skitkyrkor behöva läggas ner och alla biblar skulle brinna upp. Awesome!

//Märtan

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Ullan och Märtan har anlänt till Bloggplatsen. Här stannar vi och här förblir vi i evigheters evigthet. För ni jeppar där ute som inte försår vårat inhåll som kan jag meddela att ni icke är ensama om det. Vi skriver om ALLT.Kommentarertar aldrig skada

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards